EXÀMENS OFICIALS

examensoficials1

 

Som especialistes en la preparació d'exàmens oficials, tant de l'Escola Oficial d'Idiomes com dels exàmens de Cambridge i Oxford.

La nostra tasca es basa en tres punts: 

Pre-testing: Els nostres alumnes preparen aquests exàmens durant tot el curs i poden valorar si estan prou preparats fent alguns exàmens de Pre-testing, durant les classes.

Si l'alumne és menor de 18 anys, es porta a terme una reunió amb els pares per aconsellar sobre quina és la millor opció i el millor moment per a que els seus fills facin l'exàmen.

Classes de preparació: Existeix la possibilitat d'assistir a classes de prepatació d'exàmens, que són gratuïtes per als nostres estudiants. En aquestes classes, profesorat especialitzat, natiu i/o titulat, prepararà als alumnes per a les diferents parts dels exàmens, treballant amb el material publicat amb aquesta finalitat.

Estem reconeguts com a Centre Examinador de l'Oxford Test of English de la Universitat d'Oxford i Centre Preparador de la Universitat de Cambridge. Preparem més de 500 estudiants cada any per aquests exàmens.

Matriculació: Si vols que t'inscrivim a qualsevol dels exàmens esmentats anteriorment, podem fer-ho, així com podem proporcionar-vos la informació sobre els diferents períodes de matrícula.

 
Cmglee Cambridge Trinity College Great Court
  •  

 

Segueix-nos a:

facebooktwitterinstagram

Facebook

Instagram